Csapatépítő főzés

Az Ízfaktor főzősulijában szűk körben egy jó hangulatú főzésen vehettek részt!
Gyertek el hozzánk, ahol egy kellemes este keretei között saját magatok főzitek meg a különböző fogásokat!

Na jó, mi is segítünk benne egy kicsit!

Csapatépítő főzés cégeknek és kollektíváknak:

Csapatépítés mesterfokon nálunk. Bizonyított tény, hogy az eredményes csapatmunkához elengedhetetlen, hogy fejlődjenek a munkatársi viszonyok. Egy vállalat számára sokat jelenthet a munkatársak szaktudása, azonban a hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek, és egymást segítve, kreatív hangulatban tevékenykednek a cég sikerének érdekében. Ehhez járul hozzá a csapatépítő főző tréning.

Cégek, kis közösségek figyelmébe ajánljuk az Ízfaktor csapatépítő főzőfoglalkozásait, amelyek hasonlítanak egy laza,jópofa házibulira, mint egy szigorúan vett főzőleckére.

A helyszín 15 személy fogadására alkalmas.

A csapatépítő rendezvények két fajtáját ajánljuk Önnek:

1. Egy 3 órás, előre egyeztetett tematika szerint zajló, 3-4 ételből álló menüsor elkészítését , majd utána további 1 órás lehetőség az étkező részben, az elkészített finomságok elfogyasztására.

A menüsor lehet valamely nemzet konyhája, mondjuk olasz, francia, spanyol, közel és távol- keleti konyha, indiai, mexikói…., de lehet valamilyen ünnephez kapcsolódó menüsor is, pl. karácsonyi, húsvéti, hannukai…

A menüsor összeállítására mi teszünk több féle ajánlatot, amelyből Önök választják ki a mindenkinek tetsző összeállítást.

Az alapcsomag ára 13.500 Ft + Áfa/ fő és minimálisan 4 személy részvétele szükséges az indításhoz. Az ár tartalmaz egy welcome-drinket és a foglalkozás ideje alatt korlátlan üdítő és ásványvízfogyasztást. A partycsomag az alapcsomagon felül tartalmaz személyenként egy palack bort, amely illeszkedik a kiválasztott menühöz. A partycsomag ára 15.500 Ft+ Áfa/fő.

2. Egy 2,5 órás spontán főzőbuli , ahol az alapanyagokon kívül semmi nincs előkészítve.

A társaság sorsolás útján csapatokra oszlik és minden csapat asztalán elő van készítve jó néhány alapanyag és fűszer- ezekből kell valami ehetőt alkotni. A végén a csapatok meghívják egymást egy kóstolásra, majd kiértékelik egymás főztjét. A főzés után 1 órát biztosítunk még a helyszínen ahol kötetlenül lehet lenni..

Ennek a csomagnak az ára 11 000 Ft + Áfa/ fő és minimálisan 4 személy részvétele szükséges az indításhoz. Az ár tartalmaz egy welcome-drinket és a foglalkozás ideje alatti korlátlan üdítő és ásványvízfogyasztást. A partycsomag ez esetben is megrendelhető, itt 13 000 Ft+Áfa/fő áron.

A csapatépítő céges rendezvényeket céges megrendelővel és előleg átutalásával ( 50 000 Ft + Áfa), vagy a helyszínen előzetesen befizetett foglalóval lehet megrendelni.

A fennmaradó összeget a helyszínen készpénzben lehet rendezni, vagy átutalással, az esemény időpontjáig a számlánkra kell érkeznie az összegnek.

Az időpont kötbér ( 50 000 Ft + Áfa) nélkül módosítható legkésőbb az esemény előtt 10 nappal, a végleges létszámot, az esemény előtt 48 órával lehet utoljára módosítani.

Egyedi ajánlatkérés,kapcsolat:

martonjani@gmail.com

06702738363

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük